Dinsdagavond 24 oktober is Wendy Frigge benoemd tot commissielid voor de fractie van Lokaal Wassenaar. Wendy brengt een flinke dosis politiek-bestuurlijke ervaring met zich mee, daar ze jaren binnen de overheid en voor de publieke sector heeft gewerkt. Ondertussen is Wendy al ruim 10 jaar zelfstandig ondernemer. Wendy gelooft in ons democratische systeem, maar is van mening dat het in de uitvoering een stuk beter kan. “Ik hoop dat ik me de komende periode hard kan gaan maken op meerdere dossiers, waarbij mijn persoonlijke interesse zich met name richt op veiligheid, wonen, cultuur en behoud van het internationale & groene karakter van Wassenaar.”
Samen met Berry Vrijburg heeft Lokaal Wassenaar nu twee commissieleden en is daarmee op volle sterkte om de belangen van de Wassenaarders te behartigen.
Wendy, veel succes!