Aan de Havenkade is een mooi appartementengebouw verschenen, Admiraal Residences.

Na de bouw moest de straat opnieuw worden bestraat, logisch na al het zware bouwverkeer.

Het opknappen en bestraten van de Havenkade was begin dit jaar gereed, zeer kort geleden dus.

Deze week hebben de bewoners van Admiraal Residences bericht gekregen dat er in de Havenkade 2 drempels worden aangebracht. Dat gaat 5 weken duren.

Dus je legt een nieuwe bestrating aan en nog geen paar maanden later gaat die alweer op de schop om wat te veranderen. Wie verzint er zoiets? En belangrijker, wat kost dat allemaal wel niet.

Waarom kon dat niet in één keer goed worden aangelegd. Op deze manier wordt uw belastinggeld wel heel erg makkelijk uitgegeven.

Bij de Jagerslaan speelt iets soortgelijks. Daar is de splitsing van Storm van ’s Gravesandeweg en Jagerslaan onlangs zo ingericht dat verkeer heel makkelijk de Jagerslaan in kan rijden, zonder doorgaande fietsers nog voorrang te hoeven verlenen. Het sluipverkeer wordt het door de CDA wethouder verkeer nóg gemakkelijker gemaakt. Opnieuw de vraag; wie verzint er zoiets, zeker gezien alle discussies over verkeersoverlast en sluipverkeer.

De omwonenden die op een dubieuze manier bij de vergunningverlening buitenspel waren gezet zijn terecht woedend. Ook dit punt zal aangepast moeten worden.

Nog meer geld “down the drain”. Om treurig van te worden….