Het jaar voor de gemeenteraad zit erop. Klaar is het met de vergaderingen, het lezen van de stukken en de lol die het werk in de lokale politiek met zich meebrengt.

We kijken terug op een jaar waarin we een stemgeluid konden laten horen voor mensen die anders niet gehoord werden. We hebben ons laten leiden door gezond verstand, zijn kritisch geweest waar het moest en zijn inschikkelijk geweest waar het kon.

Ook volgend jaar blijven we ons weer inzetten voor Wassenaar. Wij danken alle inwoners ook die ons de afgelopen tijd hebben benaderd, met problemen waar zij een oplossing voor wilden, met zaken waarvan zij vonden dat het anders moest. Wij danken ook de partijen die het niet altijd met ons eens waren; ook met die meningen schaafden wij aan onze standpunten. Met als uiteindelijk doel: goede besluiten voor de gemeente Wassenaar.

Wij wensen alle inwoners fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024.

Bestuur en fractie van Lokaal Wassenaar